Onze dienstverlening

Wij zijn een beveiligingsbedrijf en wij hebben u veel verschillende soorten diensten te bieden. Wij zijn specialist op het gebied van beveiligen en bewaken. Wij staan graag 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij beschikken over de benodigde vergunningen, kennis en ervaring voor het leveren van verschillende diensten.

Horecabeveiliging

Een gastheer van AKE is een professional in het voorkomen van geweld. De sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement worden versterkt door de aanwezigheid van onze ervaren gastheren.

Gastvrije benadering

Voor een effectieve beveiliging van uw horecagelegenheid, is een professionele gastheer onmisbaar. Samen met u stellen wij een deurbeleid op dat past bij uw horecagelegenheid. Of u nu een discotheek, nachtclub, café of partycentrum exploiteert, de gastheren van AKE hebben ervaring met alle soorten van horecabeveiliging. Onze gastvrije en klantgerichte benadering zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de avond.

Horecabeveiliging
Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.

Klantvriendelijk & servicegericht

AKE heeft jarenlange ervaring in de evenementen beveiliging. Door het juiste personeel in te zetten en voor de passende techniek te kiezen wordt op een professionele manier de veiligheid gewaarborgd. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement. Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een goede preventieve maatregel. AKE kan u deskundig adviseren over objectbeveiliging en heeft voor de uitvoering professionele beveiligers beschikbaar.

Bescherm uw zakelijk succes

In kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object.

De objectbeveiligers van AKE staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Objectbeveiliging
Interventieteams

Interventieteams

Onze ervaren interventieteams bestaan uit professionele beveiligingsmedewerkers. Ze zijn er op getraind om potentieel gevaarlijke situaties vroegtijdig te signaleren, zodat er bij een gespannen sfeer of paniek situatie vroegtijdig kan worden ingegrepen of nog beter, voorkomen.

Preventief & actief

De interventieteams van AKE werken zowel preventief als actief, ervaring leert dat met vroegtijdige signalisatie en het aangeven van grenzen veel problemen kan voorkomen. Uiteraard kunnen onze interventiemedewerkers ook snel en adequaat ingrijpen bij een (dreigende) escalerende situatie wat de sfeer en veiligheid ten goede zal komen.

WAAROM AKE BEVEILIGING

Voor al uw beveiligingsvraagstukken op het gebied van
horeca-, object-, evenementen- en  persoonsbeveiliging!

Neem vrijblijvend contact op!