24/7 beschikbaar
Ook voor spoedgevallen

Landelijk inzetbaar
Flexibel en professioneel

085 – 30 368 64
info@ake-beveiliging.nl

DHM Security Management

DHM Security Management

Bij AKE Beveiliging wordt u geadviseerd door DHM® Register Security Experts (RSE). Dit betekent dat u met mensen aan tafel zit, die verstand van zaken hebben. Zij hebben allemaal de post HBO opleiding DHM Security Management afgerond en zijn door SERN (Security Expert Register Nederland) erkend als beveiligingsexperts.

De security experts van AKE Beveiliging kunnen uw organisatie auditeren op zwakke plekken in uw beveiliging. Zij evalueren objectief en feitelijk in welke mate u voldoet met uw beveiligingsmaatregelen. Niet alleen de elektronische systemen maar ook de bouwkundige en organisatorische maatregelen worden beoordeeld in onze audits.

Wat houdt DHM Security Management® in?
Met behulp van DHM Security Management® kunnen wij voor u een beveiliging gestructureerd opzetten, vanaf het beleid tot en met de uitvoering, inclusief kwaliteitsborging. Hierdoor zijn alle betrokkenen binnen uw organisatie die te maken hebben met security in staat om goed met elkaar samen te werken. De continuïteit en de kwaliteit van de beveiliging worden op deze wijze gewaarborgd. Als u DHM Security Management® invoert binnen uw organisatie, voorkomt en beperkt u incidenten, waaronder onbevoegde beïnvloeding van uw bedrijfsactiviteiten door criminelen.

Wij kunnen uw organisatie op elk moment van het hoogste niveau van dienstverlening voorzien en de veiligheid en beveiliging van uw werknemers en activa garanderen.