24/7 beschikbaar
Ook voor spoedgevallen

Landelijk inzetbaar
Flexibel en professioneel

085 – 30 368 64
info@ake-beveiliging.nl

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Betrouwbaar
Wij staan voor eerlijk en correct zakendoen. Dit betekent ook dat we transparant zijn in afspraken, procedures en beloftes. We leggen verantwoording af over onze doelstellingen, activiteiten en resultaten – naar elkaar, naar onze klanten én naar de samenleving.

Kwaliteit
Onze mensen wachten niet af, maar grijpen de kans om het verschil te maken. Voor hun klanten, maar ook voor collega’s. We geven het beste van wat we in huis hebben. Vanuit een sterk ontwikkelde eigen verantwoordelijkheid en aantoonbare ondernemingszin. We geloven in eigenaarschap, zijn alert op verbetermogelijkheden en maken ons gezamenlijk sterk voor hoogwaardige services

Vooruitstrevend
De wereld van de beveiliging verandert continue. Soms geleidelijk, soms schoksgewijs. Als vooruitstrevende organisatie anticiperen wij op die veranderingen. Dat doen we onder meer door ons te verdiepen en actief mee te werken aan innovatieve en toekomstbestendige oplossingen. Wij staan bovendien voor vooruitstrevend werkgeverschap. In een veilige en gezonde werkomgeving krijgt iedereen de kans zichzelf te ontwikkelen en te werken aan een goede werk-privébalans.

Oplossingsgericht denken
Alles wat we doen is gericht op het bieden van efficiënte oplossingen binnen de dagelijkse dynamiek van de beveiligingssector. Iedereen draagt daar vanuit zijn eigen talent en passie aan bij. We zien onze klanten als partners, voor wie we graag een stap extra zetten. Presteren staat bij AKE hoog in het vaandel en we realiseren ons dat de beste prestaties altijd teamprestaties zijn.

Wij kunnen uw organisatie op elk moment van het hoogste niveau van dienstverlening voorzien en de veiligheid en beveiliging van uw werknemers en activa garanderen.